Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

ΑΠΟ   ΣΗΜΕΡΑ    ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙΣ    ΝΑ ΛΕΣ   ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ


ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ............ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΙΣΗ !!!
 
 

Μέχρι πριν 2-3 δεκαετίες η κατάκτηση των κρατών από τον επίδοξο παγκόσμιο κατακτητή γινότανε με τα όπλα .
Ο επιτιθέμενος με στρατό εισέβαλε στις χώρες και υποδούλωνε τους κατοίκους και έκανε δική του την γη και όλη την περιουσία της κάθε χώρας.
Βέβαια με αυτόν τον τρόπο επειδή η κατάκτηση δεν ήταν νόμιμη , είχαμε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα την απελευθέρωση της χώρας επειδή ξεσηκωνόταν ο λαός .
Η κατάκτηση με τα όπλα είχε πάντα ημερομηνία λήξης και γι αυτό σκέφτηκαν και άρχισαν να εφαρμόζουν τον τρόπο που θα κατακτούσαν τις χώρες νόμιμα και δια παντός .

Αυτός ο τρόπος είναι το χρέος .

Δημιουργούν ψεύτικο χρέος , εξαγοράζοντας τους διαχειριστές της εξουσίας των χωρών που θέλουν να κατακτήσουν και για την εξόφληση του χρέους μεταβιβάζεται η κρατική περιουσία με συμβόλαια , νόμιμα , στους ξένους κατακτητές .
Δεν τους κοστίζουν και σε χρήμα οι δωροδοκίες των πολιτικών , διότι αυτοί παίρνουν το
μερίδιο τους , κλέβοντας από τα κρατικά χρήματα με κομπίνες σε συνεργασία με τις δικές τους εταιρείες , όπως η SIEMENS . 
Φτιάχνουν δε νόμους για να μην τιμωρηθούν από την δικαιοσύνη, όπως η βουλευτική ασυλία και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.
Αυτός ο τρόπος συμφέρει περισσότερο από την κατάκτηση με τα όπλα , διότι οι εισβολείς δεν έχουν απώλειες και σε ανθρώπους .
Απώλειες έχουν οι κατακτημένοι που πεθαίνουν από την πείνα και αυτοκτονούν από την απόγνωση, που δεν μπορούν να θρέψουν τα παιδιά τους γιατί απολύονται από τις δουλειές η κλείνουν οι επιχειρήσεις που εργάζονται. ( 100-120 αυτοκτονίες το μήνα οι αναφορές της αστυνομίας τις οποίες δεν δημοσιοποιούν ) .
Η εξαθλίωση που επιβάλουν με τα μέτρα που παίρνουν , διαλύοντας το κοινωνικό κράτος , καθυστερεί η και ακυρώνει κάθε αντίδραση από τους κατοίκους , μέχρι να ολοκληρώσουν τον σκοπό τους .

Σε εμάς στους ΕΛΛΗΝΕΣ φρόντισαν όχι απλά να δωροδοκήσουν αυτούς που θα έπαιρναν την εξουσία , αλλά να βάλουν και δικούς τους ανθρώπους αρχίζοντας και 2 η 3 γενιές πίσω , για να φαίνονται ΕΛΛΗΝΕΣ και να μην αντιδράσουμε άμεσα .
Ο ίδιος ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΤΣΑΝΤ μέσα στην βουλή είπε προς τους βουλευτές , ότι αν μετρήσουμε το Ελληνικό DNA των νυν και τέως βουλευτών , ελάχιστοι είναι αυτοί που το έχουν. ( το βίντεο είναι στην διάθεση όλων , όπως και άλλων βουλευτών που παραδέχτηκαν μέσα στην Βουλή ότι δεν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ) .
Του δε πρώτου πολίτη της χώρας , Κάρολου Παπούλια , είναι γνωστή η Αλβανική καταγωγή του .
Στα επόμενα θα δείτε πως έστησαν την γενοκτονία μας .

Η διάρκεια 1953 – 1973 ήταν σύμφωνα με τους Ευρωπαίους 

η 20ΕΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ για την Ευρώπη.

ΑΥΞΗΣΗ ΑΕΠ.......................................      8% ΕΤΗΣΙΩΣ
ΑΥΞΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ 10% ΕΤΗΣΙΩΣ
1974 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗΔΕΝ .
Ο δανεισμός γινότανε μόνο από τους Έλληνες πολίτες με έντοκα και ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου αν χρειαζότανε .

Α) Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ( μεταπολίτευση )
...............................................ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ παράγραφος 3 άρθρο 106
...............................................ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΑΕΠ ΣΤΟ 3,5%
...............................................ΙΔΙΩΤ. ΕΠΕΝΔ. ΣΤΟ 0,6% ΑΠΟ 10%
..........................................( εκδίωξη Νιάρχου - Ανδρεάδη κλπ ) και αρχή εξωτερικού δανεισμού .

Β) ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
...............................................ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ
...............................................ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
...............................................ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΙΖΟΛΑ-ΕΣΚΙΜΩ-ELCO ΚΛΠ
...............................................ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΣΙΝΕ - ΕΚΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΠΙΡΕΛΙ ΚΛΠ
......................................τότε ΕΞΑΓΑΓΑΜΕ ΨΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !

Για να μπορέσουν να χρεώσουν την χώρα, έπρεπε να πάρουν την διαχείριση του χρέους από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, που έχει πολλούς υπαλλήλους και δεν μπορούν όλους να τους δωροδοκήσουν η να τους απειλήσουν και να την δώσουν σε ένα η δυο άτομα δικούς τους υπαλλήλους, πουλημένους και προδότες.

Το 1998 ο Σημίτης με την δημιουργία του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους έδωσε στον Γενικό Διευθυντή αυτού, Πέτρο Χριστοδούλου ( στέλεχος της GOLDMAN SACHS ) την εξουσία να παίρνει τα δάνεια στο όνομα του Ελληνικού Κράτους και
κανείς να μην ξέρει που πάνε τα λεφτά αυτά .

Στις 18 Μαΐου 2011 με τον νόμο 3965/2011 , έδωσαν σε αυτόν και τα μετρητά που μαζεύει κάθε μέρα το κράτος στις εφορίες, τελωνεία , δικαστήρια κλπ.
Έτσι μόνο αυτός και ο υπουργός οικονομικών έχουν το ταμείο.
Έτσι μπορούν να λένε ότι δεν υπάρχουν λεφτά για μισθούς και συντάξεις χωρίς αντίλογο.

Οι επιδοτήσεις στους αγρότες ήταν το μέσον για να σταματήσει η παραγωγή αγαθών και να έχουμε εξάρτηση από εισαγόμενα προϊόντα ,άρα να εξαρτώμεθα από τους ξένους ακόμα και στην διατροφή μας.

Οι τράπεζες έπαιξαν το παιγνίδι ως εξής :
Έμαθαν όλη την αγορά να δουλεύει με πίστωση και την κατάλληλη στιγμή, σταματώντας απότομα την πίστωση προς τους πελάτες τους, (ακόμα και σε αυτούς που είχαν εμπράγματες εγγυήσεις ), έφεραν την απόγνωση και την καταστροφή στην βάση του παραγωγικού δυναμικού της χώρας δηλαδή στους ελεύθερους επαγγελματίες .

Σήμερα με την μείωση των μισθών στους δημόσιους ( και ιδιωτικούς ! ) υπαλλήλους αλλά και με τηνμείωση των συντάξεων εξοντώνουν τον υπόλοιπο Ελληνικό Λαό.
Με το κυνήγι δε των πολυτέκνων ...... επιτυγχάνουν την εξαφάνιση του Έθνους !!!ΜΑΣ ΛΕΜΕ .... ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ << ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ >> ΜΑΣ !!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΑΝ ΘΑ 

α) πληρώνουμε τους δανειστές και πεινάει ο λαός ?
η
β) δεν πληρώνουμε τους δανειστές , για να μην πεινάσει ο λαός ?
Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα την έδωσε το Διεθνές Δικαστήριο το 1939 , όταν η Βελγική τράπεζαSociete Commerciale De Belgique μας πήγε εκεί , επειδή ο Μεταξάς είπε αναστέλλω την πληρωμή του δανείου γιατί αν πληρώσω θα πεινάσει ο λαός .

Η απόφαση με αριθμό General List No 77 , Judgment Νο 31 , της 15 Ιουνίου 1939 του Διεθνούς Δικαστηρίου δικαίωσε την Ελλάδα λέγοντας ότι δεν πρέπει να πληρωθούν τα δάνεια για να μην υποφέρει ο λαός ! 
ΠΡΩΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !
Την απόφαση αυτή χρησιμοποίησαν Αργεντινή , Ισημερινός και άλλα κράτη και διέγραψαν χρέος έως και 80% .

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ?
ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ - ΝΤΟΡΑ ψήφισαν το μνημόνιο .
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ κλπ σιώπησαν και σιωπούν .
Με οριστική αποχώρηση 60 βουλευτών από τη Βουλή θα είχαμε εκλογές .

ΑΠΛΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και μια ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !

Η πορεία των γεγονότων όπως έπραξαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις από το 1974 έως σήμερα αποδεικνύει ότι όλοι είναι συνέταιροι .
Το 1940 ο Μεταξάς για να πάρει βοήθεια και για να γίνουν διάφορα κοινωφελή έργα υπέγραψε τηνΣΥΜΒΑΣΗ COOPER .
Αυτή έλεγε ότι για 70 χρόνια δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου δηλαδή δεν θα βγάλουμε πετρέλαιο , αέριο , χρυσό , ουράνιο κλπ .

ΔΗΛΑΔΗ από τότε ήταν γνωστό τι κρύβεται στο υπέδαφος της Ελλάδας μας .

Είναι γνωστό και το λένε όλοι ότι τον δικτάτορα Παπαδόπουλο τον έβαλαν οι Αμερικάνοι .
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ 1974 ????
ΑΠΛΑ γιατί έβγαλε τα πετρέλαια στην Θάσο , παραβιάζοντας την σύμβαση COOPER !!!

Φανταστείτε να είχαμε βγάλει και στο υπόλοιπο Αιγαίο και στα άλλα μέρη της Ελλάδος τα πετρέλαια, το αέριο και τα άλλα μεταλλεύματα από τότε !
Για ποια Σαουδική Αραβία και ΟΠΕΚ θα μιλάγαμε τώρα ?
Γι αυτό ξεπουλάνε σήμερα τον χρυσό στην Χαλκιδική και στην υπόλοιπη Μακεδονία και Θράκη , και κάνουν συμφωνίες με εβραϊκές εταιρίες για τα πετρέλαια στο Ιόνιο και την Κρήτη ! ( πριν 2 χρόνια ο Παπανδρέου είχε πει .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: