Σελίδες

Powered By Blogger

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Μ' ενοχλεί πολύ η εγκληματική αμέλεια - ή μήπως τελικά σκοπιμότητα; - των δήθεν αρμοδίων για τα σχολικά βιβλία. Προσωπικά δε θυμάμαι άλλη χρονιά τέτοια προχειρότητα για τη διανομή των βιβλίων. "Γραφειοκρατικές διαδικασίες" λέει η Υπουργάρα μας 'κυρία' Διαμαντοπούλου. Α! έτσι λέμε τώρα τον ωχαδελφισμό, τον σταρχιδισμό και την αδιαφορία. Τρέξτε να προλάβετε, τώρα ΛΑΜΟΓΙΑ!!! Τα πάντα στο Ελλάντα στο "άρπα κόλλα". Το project μάς μάρανε! Το τι λαμογιά και μαύρο χρήμα θα διακινηθεί να γίνει το περίφημο αυτό project δε λέγεται! Φροντιστήρια, εικονικές εργασίες, ΄γλύψιμο΄στον αρμόδιο καθηγητή, διακίνηση ίδιων εργασιών από χρονιά σε χρονιά κλπ. Πού πάτε ρε! Με τι μαθητικό δυναμικό και με τι εκπαιδευτικούς πάτε να εφαρμόσετε ό,τι μαλακία σας έρθει από τ  εξωτερικό;;;;;;  Εκεί έχουν σοβαρά κράτη και δομές και όχι καραγκιόζ μπερντέ Παιδεία... Οι πιο ξεκούραστοι δημόσιοι υπάλληλοι είναι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Οι μαθητες το έχουν γραμμένο το σχολείο κανονικά! Όλη μέρα facebook, βόλτες, γκομενιλίκια ή μπάφο!
      Σχετικά με τη διανομή των βιβλίων. Αυτό το λάθος του υπουργείου είναι...δήθεν λάθος. Στην πραγματικότητα πάνε να περάσουν τη σταδιακή κατάργηση της δωρεάν διανομής των σχολικών βιβλίων, ενέργεια η οποία διαφορετικά θα συναντούσε σφοδρές αντιδράσεις από το λαό!
Του χρόνου π.χ θα βγούν και θα πούν  :" Α! κοιτάξτε πέρυσι. Βγάλατε από το διαδίκτυο τα βιβλία σας και όλα καλά. Δεν πειράζει που δε θα διανέμονται δωρεάν, αφού όλοι έχετε και από ένα pc στο σπίτι". [Λες και έχει adsl το παιδάκι της Κορδοκούβλιανης στα κατσάβραχα της Ευρυτανίας π.χ].
Ου! να χαθήτε κοπρόσκυλα!!!!!!!!



frarist, διαχειριστής του ιστοτόπου taellinika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: